Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23: Στην αποστολή Καρύδη, Δουκατέλης και Δόση

Στίβος
29 Ιουνίου 2021 / 16:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας 8 έως 11 Ιουλίου. Με πολυπληθή και δυνατή ομάδα θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα,

με την  αποστολή να αποτελείται από 40 αθλητές και αθλήτριες που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του τελευταίου χρόνου και να πετύχουν τα όρια συμμετοχής στη διοργάνωση. Ανάμεσά τους τρία παιδιά της Κέρκυρας, η Σπυριδούλα Καρύδη, ο Σπύρος Δουκατέλης και η Παναγιώτα Δόση.

Είναι αγώνες που περιμένουμε διακρίσεις όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Κέρκυρα, αφού οι δυνατότητες για μετάλλια υπάρχουν και η Κέρκυρα έχει παράδοση στο να κατακτά τέτοια μετάλλια.

Η Σπυριδούλα Καρύδη του Κερκυραϊκού ΓΣ, η οποία πέρυσι στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Κ20 είχε πάρει το χρυσό στο τριπλούν, δείχνει ικανή να πάρει μετάλλιο, ενώ εκτός από το τριπλούν θα αγωνιστεί και στο άλμα εις μήκος όπου και εκεί μπορεί να πάρει μετάλλιο.

Ο Σπύρος Δουκατέλης του Κερκυραϊκού επιλέχθηκε για τη σκυταλοδρομία 4x400μ. και έχει δυνατότητες διάκρισης, ενώ η Παναγιώτα Δόση που ανήκει στον Γ.Σ Βενιζέλος φέτος έχει περάσει το 1.84μ στο ύψος, μπορεί επίσης να φτάσει στο μετάλλιο. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια