Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραίτηση – βόμβα της Μαριλένας Μάστορα από την ΕΔ του ΕΑΚΚ

Μαριλένα Μάστορα
18 Ιουνίου 2021 / 12:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και γιατρός στο επάγγελμα, Μαριλένα Μάστορα,

η οποία από το 2018 είναι υπεύθυνη Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας, αλλά ήταν και μέλος της ΕΔ του ΕΑΚΚ με πρόεδρο τον Σταμάτη Λυκούρη.

Αιφνίδια και χωρίς κανείς να γνωρίζει τους λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει δώσει την παραίτησή της στον πρόεδρο και αφήνει τη θέση της στην ΕΔ. Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά αν αναλογιστεί κανείς τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει στο ΕΑΚΚ, εκτιμούμε ότι ίσως είναι η αιτία. Τις επόμενες ώρες αναμένεται δελτίο από την κα Μάστορα για το θέμα.

Η αλήθεια είναι πως το πρωτοσέλιδο της «Ε» με το θέμα της «εξαφάνισης» του χλοοτάπητα από το γήπεδο ποδοσφαίρου, ταρακούνησε αρκετά, ενώ θα περίμενε κανείς πολύ πιο σύντομα να φανούν κάποιες παρεμβάσεις στον χώρο, οι οποίες καθυστερούν, αν και γνωρίζουμε την ελληνική γραφειοκρατία, αλλά αναμένονται.

Ελπίζουμε ότι τις προσεχείς ημέρες, θα έχουμε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον πρόεδρο της ΕΔ Στ. Λυκούρη και θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που απασχολούν τον αθλητικό κόσμο ο οποίος χρησιμοποιεί το μεγάλο αθλητικό κέντρο του νησιού, το οποίο εξυπηρετεί 28 ομάδες και αθλούνται πάνω από 1.200 άτομα σε αυτόν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια