Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Χρυσή» Καρύδη στο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων

Στίβος
26 Μαΐου 2021 / 21:36

Δεύτερη θέση για τον Μονόπωλη που είχε πολύ καλή επίδοση στο τριπλούν, ενώ ατομικό ρεκόρ έκανε και η Ηρώ Βραδή στο άλμα επί κοντώ

ΑΘΗΝΑ. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε στο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας η Σπυριδούλα Καρύδη. Η Κερκυραία άλτρια του Γιώργου Πομάσκι κατέλαβε την πρώτη θέση στο τριπλούν, ενώ έκανε και νέο ατομικό ρεκόρ, με άλμα στα 14,19μ.

Η νεαρή σε δηλώσεις της στο sports3.gr τόνισε πως στόχος της πάντα είναι το ατομικό ρεκόρ, ενώ δήλωσε πως της ταιριάζει αυτό το στάδιο και είναι στη φάση της προετοιμασίας για τους αγώνες που έρχονται. «Αυτός ήταν ο στόχος μας. Το δεύτερο μου άλμα ήταν καλύτερο, αλλά το χάλασα λίγο στο τέλος. Είμαι ευχαριστημένη, γιατί είναι και ο προπονητής μου πιστεύω. Θα είμαι στα Χανιά, σε έναν αγώνα στην Ιταλία, Πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό της κατηγορίας μου σίγουρα», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος αναφέρθηκε στην έλλειψη κόσμου στα γήπεδα λέγοντας πως: «Η αλήθεια είναι χάλια που είναι άδεια τα γήπεδα. Νιώθεις ότι είσαι σε προπόνηση και δεν έχεις κάποιον να σε εμψυχώνει. Ήταν περίεργα και στο Ευρωπαϊκό κλειστού και δεν ήταν η εμπειρία που θα ήθελα».

Πολύ καλή εμφάνιση επίσης από τον Δημήτρη Μονόπωλης στο τριπλούν, που έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση με άλμα στα 16,03 κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ενώ στο άλμα επί κοντώ εξαιρετική ήταν η 17χρονη Ηρώ Βραδή που πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 3,90μ. και δείχνει ικανή για σπουδαίες διακρίσεις.