Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντεμπούτο για την Καρύδη στα «Βεργώτεια 2021»

Στίβος
14 Μαΐου 2021 / 19:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα «Βεργώτεια 2021», είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν το Σάββατο 15 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής»

και αποτελούν αγώνα-πρόκριση για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Σημαντικοί Έλληνες και ξένοι αθλητές αναμένεται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να αγωνιστούν στην Κεφαλονιά, με την προϋπόθεση οι υγειονομικές συνθήκες τον Μάιο να επιτρέψουν τη διεξαγωγή αγώνων και τις μετακινήσεις.

Ανάμεσά τους και η Κερκυραία άλτρια του Κερκυραϊκόυ ΓΣ, Σπυριδούλα Καρύδη, η οποία προετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον ανοιχτό στίβο για φέτος, αν πάρει το οκ από τον προπονητή της, καθώς δεν πήρε μέρος το περασμένο Σαββατοκύριακο στους Διασυλλογικούς, λόγω τραυματισμού.

Οι αγώνες διοργανώνονται για 6η χρονιά από τη Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, τον Δήμο Αργοστολίου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και το Ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή, ενώ από πέρυσι συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου και τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Τα αγωνίσματα θα ξεκινήσουν στις 17:45 και θα μεταδοθούν ζωντανά από το IONIAN TV. Τα καθιερωμένα παιδικά αγωνίσματα δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, ούτε θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.