Ένας χρόνος μετά την κατάκτηση της Ευρώπης από τη Σπυριδούλα Καρύδη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος όταν στις 20 Ιουλίου του 2019, η Σπυριδούλα Καρύδη χάρισε στην Ελλάδα το χρυσό μετάλλιο
Μια σπουδαία αθλήτρια, που στα 18 της άφησε άφωνους όλους τους ανθρώπους του στίβου, όχι μόνο για την κατάκτηση της κορυφής, αλλά και για τη σπουδαία της επίδοση. Το μέλλον είναι μπροστά της και περιμένει πολλά η Κέρκυρα και η Ελλάδα από την αθλήτρια του Κερκυραϊκού και του Παύλου Σκορδίλη.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.