Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γέμισε το Κουκούλι με παιδιά από την Πάτρα και την Κέρκυρα

Κουκούλι
03 Απριλίου 2019 / 06:28
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 30/03/2019 και την Κυριακή 31/03/2019 στο Κουκούλι η δεύτερη δράση του αναπτυξιακού προγράμματος της επιτροπής ανάπτυξης ΟΧΕ (ΕΑΠ/ΟΧΕ). Η δράση

αφορούσε  την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος και με βάση την Πάτρα ομάδες των αναπτυξιακών υποδομών ( προ-μίνι αγόρια και κορίτσια, παμπαίδες Α΄ και Β΄, παγκορασίδες Β΄ της Κέρκυρας)  φιλοξενήθηκαν  για να εφαρμόσουν τα προγράμματα τους.
Οι αθλητές-τριες που συμμετείχαν από τους συλλόγους Ακαδημία των Σπορ, Ολυμπιακού Π. και Γ.Σ. Κερκυραϊκού έφτασαν τους 120 σε αριθμό. Το όλο πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα της Π.Ε. Ν. Αχαΐας και του αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Οι δύο αναπτυξιακοί προπονητές  της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννης Παπαγιαννόπουλος (Πελοποννήσου - Λουτρακίου) και Νίκος Πέρρος (Κέρκυρας ) επιμελήθηκαν  του προγράμματος που  περιλάμβανε  αγώνες μεταξύ των ομάδων υποδομών και των αντίστοιχων κλιμακίων, προβολή βίντεο διδασκαλίας τεχνικών στοιχείων του αθλήματος και επίδειξη – εκμάθηση στοιχείων που η ΕΑΠ/ΟΧΕ έχει επιλέξει για  να μυήσει στους αυριανούς χαντμπολίστες του αθλήματος. Παράλληλα με το παραπάνω πρόγραμμα  πραγματοποιήθηκαν και  εκδηλώσεις για τον  εορτασμό των 25 χρόνων συνεχής παρουσίας της Α.Ε.Π. «Ακαδημία των Σπορ» στα δρώμενα της  χειροσφαίρισης που ξεκίνησαν το 1994.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.