Παγκερκυραϊκοί αγώνες στίβου Δημοτικών σχολείων και φέτος στο ΕΑΚΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ότι καλύτερο είναι για τα παιδιά να ξεκινούν από μικρά τον αθλητισμό και η συμμετοχή σε αγώνες, τους δίνει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουν.
Η ανακοίνωση της ΤΕ ΣΕΓΑΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας σε συνεργασία με την ΟΕΣΑ Κέρκυρας τον Κερκυραϊκό ΓΣ το Γρ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δ. Κέρκυρας και την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, συνδιοργανώνουν τους Παγκερκυραϊκούς Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας και από ώρα 15.30.
Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες από:
Γ΄- Δ ΄ Τάξη στα αγωνίσματα 50μ. – 600μ. – μήκος
Ε΄ - ΣΤ΄ Τάξη στα αγωνίσματα 60μ. – 1000μ. – μήκος - ύψος– σφαίρα 3kg.
Στους Νικητές/τριες των αγωνισμάτων θα απονεμηθούν Έπαθλα- Κύπελλα – Μετάλλια – Διπλώματα. Επίσης θα βραβευθούν τα Σχολεία που θα πρωτεύσουν στη Γενική Βαθμολογία ξεχωριστά, Αγοριών – Κοριτσιών».
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.