Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δέκα ομάδες το φετινό Διεθνές σχολικό τουρνουά κρίκετ

ΕΛΟΚ
08 Απριλίου 2016 / 10:39

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Αγώνας δρόμου» για την ΕΛ.Ο.Κ οι προετοιμασίες για τις διοργανώσεις του Μαΐου καθώς στον αγωνιστικό προγραμματισμό του μήνα συμπεριλαμβάνεται η ετήσια διοργάνωση του 6ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά,η οποία θα διεξαχθεί 9-14/5, με την συμμετοχή δέκα Εφηβικών ομάδων.

Το Σάββατο 3 Απριλίου και με σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες, ομάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετείχε σε φιλικό αγώνα στο Γήπεδο της Μαρίνας στα Γουβιά έχοντας προγραμματίσει τέσσερις αγώνες κατά την παραμονή της στο νησί στις 4,6 και 9 Απριλίου. Η επίσκεψη της ομάδας εντάσσεται στις δράσεις προώθησης του αθλήματος ως μορφή εναλλακτικού Τουρισμού και καθιέρωσης της Κέρκυρας ως αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του αθλήματος. Μέχρι το μήνα Οκτώβρη αναμένεται η επίσκεψη δέκα περίπου ξένων ομάδων για συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες. 
«Αγώνας δρόμου» για την ΕΛ.Ο.Κ οι προετοιμασίες για τις διοργανώσεις του Μαΐου καθώς στον αγωνιστικό προγραμματισμό του μήνα συμπεριλαμβάνεται η ετήσια διοργάνωση του 6ου Διεθνούς Σχολικού Τουρνουά,η οποία θα διεξαχθεί 9-14/5, με την συμμετοχή δέκα Εφηβικών ομάδων από Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Βουλγαρία, Δανία και Καταλονία , ενώ 18-21/5, επισκέπτονται την Κέρκυρα δύο Γυναικείες Ομάδες Κρίκετ από το Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό την διεξαγωγή αγώνων προετοιμασίας με την συμμετοχή της Εθνικής μας. 
Σε επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή βρίσκονται και οι Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων Ανοιχτού Χώρου όλων των κατηγοριών , όπου η έναρξη τους αναμένεται μέσα στο μήνα Ιoύνιο.