Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ για τον Θάνατο του Κ. Δαλιέτου

ΕΛΟΚ
21 Φεβρουαρίου 2024 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Διαλέτου, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία, σεβαστού και αγαπητού από όλους όσοι τον γνώρισαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του εκπαιδευτικού Κωνσταντίνου Διαλέτου, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία, σεβαστού και αγαπητού από όλους όσοι τον γνώρισαν. Εκτός των άλλων στήριξε και βοήθησε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας στις προσπάθειες που έκανε για την ανάπτυξη του κρίκετ.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.Ο.Κ.

 

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εξαίρετου Δασκάλου Κωνσταντίνου Δαλιέτου ο οποίος διατέλεσε μεταξύ άλλων σημαντικών θέσεων Διευθυντής του 10ου Δ.Σ. Κέρκυρας 2017-2022. Ο Κωνσταντίνος Δαλιέτος υποστήριξε ένθερμα με αγάπη και ήθος επί σειρά ετών κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια και πολλές σημαντικές δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ.

Τα μέλη του Δ.Σ. το διοικητικό προσωπικό και οι προπονητές της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του.

Για το Δ.Σ./ΕΛ.Ο.Κ.

 

ΦΩΤΟ@ΕΛΟΚ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια