Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Δέκαθλο στον τελικό του κυπέλλου, περιμένει το νικητή ΓΕΚ-ΓΕΘ

ΕΛΟΚ - ΚΡΙΚΕΤ
06 Οκτωβρίου 2022 / 16:14
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον ένα ημιτελικό του κυπέλλου ανδρών το Δέκαθλο νικώντας τον Βύρωνα πέρασε στον τελικό, όπου θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού, ΓΕ Κέρκυρας – ΓΕ Θιναλίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον ένα ημιτελικό του κυπέλλου ανδρών το Δέκαθλο νικώντας τον Βύρωνα πέρασε στον τελικό, όπου θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού, ΓΕ Κέρκυρας – ΓΕ Θιναλίου. Για το κύπελλο και για φιλικούς αγώνες δυο αγγλικών ομάδων στο νησί μας, η Ομοσπονδία με δελτίο τύπου ενημερώνει αναλυτικά:

 

Το δελτίο τύπου

Τη Κυριακή στις 15:00 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο Ανδρών στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Βύρων  - Α.Ο.Π.Κ. το  Δέκαθλον  με την ομάδα του Δεκάθλου να κερδίζει το Βύρωνα στο 16ο over του 2ου inning με σκορ 159-164. Η ομάδα του Δεκάθλου προκρίνεται στο τελικό Κυπέλλου Ανδρών με τον νικητή του αγώνα Γ.Ε.Κ. - Γ.Ε.Θ. που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 9/10.

Οι διαιτητές του αγώνα Κυπέλλου ήταν οι κ. Αυθίνος Ιωάννης και Ρέβης Μιχάλης.

 

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες του Σαββατοκύριακου με τις αγγλικές ομάδες: The Highgate Taverners και  Τhe Huw Tuberville Cricket club που επισκέφθηκαν τη Κέρκυρα από τις 30 Σεπτεμβρίου συνδυάζοντας τις διακοπές τους παίζοντας κρίκετ.

Πιο αναλυτικά:

Οι ομάδες The Highgate Taverners και Τhe Huw Tuberville έπαιξαν φιλικό αγώνα των 35 overs τη Παρασκευή στο γήπεδο της μαρίνας των Γουβιών σε ένα πολύ ωραίο αγώνα κρίκετ με την ομάδα των Taverners να κερδίζει με 4 wkts.

Tο Σάββατο 1 Οκτωβρίου ακολούθησαν δύο παιχνίδια στη Μαρίνα των Γουβιών όπου οι High gate Taverners αντιμετώπισαν μία μικτή ομάδα της Κέρκυρας στις 10:00 και την ίδια μέρα στις 15:00 οι Huw Tuberville cricket club έπαιξαν με την ομάδα του Α.Ο.Π.Κ. το Δέκαθλον όπου κέρδισαν τους Άγγλους ύστερα από ένα ανατρεπτικό παιχνίδι με τελικό αποτέλεσμα 232-158.

Τη Κυριακή 2 Οκτωβρίου ακολούθησαν φιλικοί αγώνες στο γήπεδο της Κάτω Πλατείας με τις ξένες ομάδες να αντιμετωπίζουν την ομάδα Φορέας Φίλων Κερκυραϊκού Κρίκετ ‘’Σπιανάδα’’ και την μικτή Κέρκυρας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια