Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό για τον ΑΟΚΚ με τη Δόξα Δράμας

ΑΟΚ Κέρκυρα
05 Οκτωβρίου 2017 / 15:26
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν καλή για τον Αλέκο Βοσνιάδη και την ομάδα, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί τα άσχημα αποτελέσματα, στα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό και Ξάνθη,

αν και κατά γενική ομολογία η ομάδα αντί ένα βαθμό στα παιχνίδια αυτά, θα έπρεπε με βάση την εικόνα να πάρει τέσσερις τουλάχιστον. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Μετά από τέσσερα ματς στον πάγκο ο τεχνικός της ομάδας της Κέρκυρας ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα έτσι ώστε να γίνει αρχικά αποτελεσματική και να σκοράρει, αφού φάσεις δημιουργεί. Ακόμα, στα θέματα της δικής του αγωνιστικής φιλοσοφίας θα πρέπει όλοι οι παίκτες να μπουν και να κάνουν την ώρα του παιχνιδιού αυτά που ζητάει ο προπονητής. Χρόνος για έξτρα δουλειά βρέθηκε και το τεχνικό τιμ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο αυτό το γεγονός. Θέλοντας όμως να κρατήσει σε εγρήγορση και την ομάδα, φρόντισε να κλείσει φιλικό ματς με τη Δόξα Δράμας, η οποία θα αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική και προετοιμάζεται, δεν είναι ακόμη έτοιμη, αφού κάποιες μεταγραφικές κινήσεις τις έκανε τελευταία στιγμή, ενώ εκεί πήγε και ο «δικός μας» Ντιμιτρόφσκι, με τον οποίο αποφάσισε το καλοκαίρι η διοίκηση να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του.
Το φιλικό ματς είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 6/10 και θα ξεκινήσει στις 16:30, αλλά θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, οι προπονητές και των δυο ομάδων θα δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές, αλλά χωρίς φιλάθλους.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης ίσως δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν στο πρωτάθλημα, σίγουρα θα θελήσει να δει την ετοιμότητά τους, έχοντας μπροστά ένα μακρύ πρωτάθλημα που στην πορεία κάθε παίκτης θα είναι χρήσιμος και πρέπει να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αν και δεν θα έχει ανάλογα ματς στα πόδια του. Σίγουρα οι τραυματίες Ντένις Επστάιν, Γιάννης Ιωάννου και Άρης Σοϊλέδης θα είναι εκτός και μετά την προπόνηση της Πέμπτης για κάποιους παίκτες θα δοθεί ξεχωριστό πρόγραμμα για Παρασκευή και δεν θα παίξουν καθόλου στο ματς αυτό, θέλοντας να τους ξεκουράσει ο Μακεδόνας τεχνικός.
Το επόμενο ματς στη Ριζούπολή θα είναι πολύ σημαντικό, ο Απόλλωνας με νέο προπονητή και χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, θέλει να πάρει βαθμούς και θα είναι πολύ πιεστικός από όλες τις πλευρές. Μέσα στο προγραμματισμό των ημερών είναι και αυτό το ματς που εκτενέστερα και αναλογικότερα θα δουλέψει η ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια