Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλανθρωπικός αγώνας… με απουσίες (φωτορεπορτάζ)

Εθνική Ενόπλων
04 Σεπτεμβρίου 2017 / 14:19

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο αγώνας που έγινε το Σάββατο στο ΕΑΚΚ, ανάμεσα σε μια μικτή ομάδα της Κέρκυρας και την Εθνική Ενόπλων, έγινε καθαρά για φιλανθρωπικό χαρακτήρα,

για να μπορέσει να στηριχθεί η προσπάθεια δυο συλλόγων που βοηθούν συνανθρώπους μας με ανάγκες και οι εισπράξεις όλες ήταν για τον «Φάρο Ζωής» και «Για τα παιδιά μας». Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε και δειγματοληψία για την ενίσχυση της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας».

Λιγότερος κόσμος από όσος έπρεπε να είναι στις εξέδρες, εν μέρει δικαιολογημένα, η ώρα η ημέρα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την εποχή κράτησαν αρκετούς μακριά, όμως οι προσκλήσεις που διακινήθηκαν ήταν αρκετές και ο σκοπός επετεύχθη, ενώ τέτοιες πρωτοβουλίες είναι φάρος και ανάλογες στο μέλλον.

Έγιναν οι απαραίτητες απονομές, με την παρουσία τριών κοριτσιών που τίμησαν τα Ελληνικά χρώματα και κατέκτησαν μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες, η δικής μας Μαρία Γεωργάτου, η Κ.Θάνου και η Τσουμελέκα έδωσαν το παρόν, όπως και ανώτεροι αξιωματικοί.

Για την ιστορία, που μικρή σημασία έχει, ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος με 1-1 με την μικτή της Κέρκυρας να ανοίγει το σκορ στο 77΄ με τον Ι. Πελάη και στη λήξη του ματς να ισοφαρίζει η Εθνική Ενόπλων. 

Η Μικτή Κέρκυρας έπαιξε με τους Βάρελη, Τζήλιο, Μίαρη Ν., Σκολαρίκη, Μίαρη Κ., Ζωχιό Ι., Σούπα Σπ., Πανταζή, Βαρβιτσιώτη, Λουλέ, Βλάσση(Τσάρλι), ενώ έπαιξαν και οι Πισιάνης, Ίσερης Δ., Πελάης, Γραμμένος  με προπονητές τους Ι. Χονδρογιάννη, Μπ. Αρβανιτάκη και Γ. Τσικρικώνη (λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν και οι Σ. Σιδερόπουλος και Χρ. Βάσαλος). Οι πέντε αυτοί είναι το Δ.Σ. του συλλόγου Προπονητών Κέρκυρας και αποφάσισαν αν «κοουτσάρουν» μαζί την ομάδα.

Βέβαια ο πρόεδρος κ. Ι. Χονδρογιάννης μας μίλησε για προβληματισμό και στενοχώρια από την πλευρά τους, γιατί όπως μας είπε, πολλά σωματεία δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ώστε να στείλουν έστω έναν ποδοσφαιριστή τους να πάρει μέρος στο ματς. Ήταν για σημαντικό σκοπό που είχε στόχο την βοήθεια συνανθρώπων μας και θα έπρεπε να δείξουν ευαισθησία.

 

Δείτε φωτορεπορτάζ εδώ