Σάββατο 26.07.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες  για την τοποθέτηση συσκευής Seatrac στην παραλία Μπενιτσών στην Π.Ε. Κέρκυρας

Seatrac
25 Ιουλίου 2025 / 16:38
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού, Θεόδωρος Κοντζιάλης: «Η Περιφέρεια ήταν και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους συμπολίτες μας με σεβασμό και σοβαρότητα και όχι με κραυγές λαϊκισμού και ανέξοδη κριτική».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Π.Ι.Ν. και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης& Εθελοντισμού, Θεόδωρος Κοντζιάλης, ανακοινώνουν ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την τοποθέτηση της συσκευής Seatrac στην παραλία των Μπενιτσών στην Π.Ε. Κέρκυρας, αφού ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων κοινοποίησε τα απαραίτητα στοιχεία, με αποτέλεσμα να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες.

«Με βάση τη συνολική πολιτική της Περιφέρειας Ιονίων Νήσωνπρος όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδωνκαι με γνώμονα τις προτεραιότητες που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης, κ. Τρεπεκλής, για στήριξη των συμπολιτών μας, για τους οποίους απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα,ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για την τοποθέτηση συσκευής Seatrac στην παραλία των Μπενιτσών αμέσως μόλις ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων απέστειλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και στοιχεία», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, για να προσθέσει:

«Υπενθυμίζω ότι με βάση τις ανάγκες που διατύπωσαν οι Δήμοι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ήδη λειτουργούν αντίστοιχες υποδομές στην Π.Ε Λευκάδας και συγκεκριμένα τρεις στη Λευκάδα και μία στο Μεγανήσι. Πρόθεση, αλλά και προτεραιότητά μας είναι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, να τοποθετούνται τέτοιες - απαραίτητες για τους αδυνατούντες κινητικά συμπολίτες μας - συσκευές σε όσο το δυνατόν περισσότερες τοποθεσίες.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες προσεγγίζοντάς τους με σεβασμό και σοβαρότητα και όχι με κραυγές λαϊκισμού και ανέξοδη κριτική».

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.