Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο Σπύρου Ζουμπουλίδη προς την Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
04 Σεπτεμβρίου 2024 / 09:37
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, για τις υψηλού επιπέδου παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην κόρη μας, οι οποίες εντός 25 ημερών όχι μόνο αποκατέστησαν την υγεία της, αλλά απέτρεψαν τον κίνδυνο της ζωής της, η οποία βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Κλινικής, γιατρό - ΑΝΘΡΩΠΟ κ. Νίκο Άνθη, ο οποίος επέδειξε εκτός από τις σημαντικές και υπό δύσκολες συνθήκες  ιατρικές του υπηρεσίες, συναισθήματα αλληλεγγύης, ενσυναίσθησης, αγάπης, στοργής, ενδιαφέροντος προς ένα άτομο με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες που είχε ανάγκη και δεν μπορούσε να εκφράσει τις δυσκολίες της ασθένειάς του λόγω της βαριάς του αναπηρίας και δεν μπορούσε να συνεργαστεί και να βοηθήσει τις ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που του παρείχαν, αισθήματα όμως που βοήθησαν τα μέγιστα στην αποκατάσταση της υγείας του.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους γαστερεντολόγους  του Νοσοκομείου κ.κ. Χρ. Παυλίδη και Θαν. Καββαδία για τις σημαντικές συμπληρωματικές ιατρικές τους υπηρεσίες, καθώς επίσης και την Διοικήτρια κ. Μαντώ Εγγλεζοπούλου για το ενδιαφέρον της.

Με εκτίμηση

Οι γονείς Σπύρος Ζουμπουλίδης - Ζωή Κακαρούγκα

 Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων αντίστοιχα

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.