Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου για το νερό

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ
28 Αυγούστου 2024 / 19:04

Την Τετάρτη η διοίκηση συναντήθηκε εκ νέου με τον πρόεδρο της ΔΙΑΔΕΥΑΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Εργατικό Κέντρο αναφέρει ότι μετά την κινητοποίηση της 21ης Αυγούστου, συνεχίζει τον αγώνα για το νερό διεκδικώντας φτηνό, ποιοτικό κι επαρκές νερό για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Ταυτόχρονα, καλούμε τους λαϊκούς φορείς και τον λαό της Κέρκυρας να ορθώσει ανάχωμα απέναντι στα σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων και της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση κι εμπορευματοποίηση του νερού.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας καλούμε σε σύσκεψη λαϊκών φορέων, εργατικών και λαϊκών οργανώσεων την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, και ώρα 19:30, στο Εργατικό Κέντρο για τον κοινό συντονισμό του αγώνα.

Οι δημοτικές αρχές, με απαράδεκτο τρόπο, επικαλούνται την ατομική ευθύνη, και μας καλούν να περιορίσουμε τις ανάγκες μας,χ αρακτηρίζουν σπατάλη μέχρι και ταποτίσματα των μποστανιών μας. Κράτος, Περιφέρεια και Δήμοι έχουν όλη την ευθύνη αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν πήραν κανένα μέτρο για τη βελτίωση του απαρχαιωμένου δικτύου ύδρευσης με αποτέλεσμανα χάνονταιμεγάλεςποσότητες νερού κα ινα έχουμε συχνές βλάβες.