Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

19-28 Απριλίου το φετινό Corfu Garden Festival

CORFU GARDEN FESTIVAL
06 Απριλίου 2024 / 15:37

Το Corfu Garden Festival ξεκίνησε το 2018 σαν Corfu Open Gardens Weekend, γινόταν άνοιξη και φθινόπωρο και ξεκίνησε από την Rachel Weaving και την Alithea Johns.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κέρκυρα έχει ονομαστεί «ο κήπος των Θεών». Είναι επίσης γνωστή ως «το νησί κήπος» και έχει τη φήμη διεθνώς σαν ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά αλλά και σας προορισμός για όσους αγαπούν να ανακαλύπτουν κήπους. Το Corfu Garden Festival είναι μια γιορτή μερικών από αυτούς τους κήπους, κοινότητες και άτομα που βοηθούν ώστε να διατηρηθεί η γοητεία του νησιού. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, πολλοί από τους κήπους του νησιού θα ανοίξουν για μια μέρα ώστε να απολαύσουν την ομορφιά τους όσοι το επιθυμούν. Κήποι όλων των μορφών και ποικιλιών, από μερικές από τις ιστορικές κατοικίες του νησιού μέχρι παραγωγικοί κήποι και φάρμες. Από περιποιημένους μέχρι άγριους κήπους. Από ιδιωτικούς μέχρι νέους δημόσιους κήπους.

Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να γνωριστούν με τους ανθρώπους που δημιουργούν αι περιποιούνται τους κήπους, τους ανθρώπους που εμπνέονται να περιποιούνται όλο τον «κήπο» της Κέρκυρας, καλλιτέχνες που εμπνέονται από τη φύση σε όλες τις μορφές της. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 19 μέχρι τις 28 Απριλίου

Ένας αριθμός περιπάτων, εργαστηρίων, και εμπειριών γευσιγνωσίας θα λάβουν χώρα, ώστε να μπορεί ο καθένας να ζήσει και να εμπνευστεί από την ομορφιά της Κέρκυρας.  

Το Corfu Garden Festival ξεκίνησε το 2018 σαν Corfu Open Gardens Weekend, γινόταν άνοιξη και φθινόπωρο και ξεκίνησε από την Rachel Weaving και την Alithea Johns.

Η Annie Laughton ανέλαβε την οργάνωση το 2021 και τώρα οργανώνεται από τη Rosey και τη Christina, δύο επαγγελματίες κηπουρούς.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ μπορείτε να το βρείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: [email protected]

Και στα τηλέφωνα:

Christina: +30 694 432 3999

Rosey: +30 698 602 6497

ΦΩΤΟ@corfugardenfestival.com