Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλλογος Προστασίας Δασιάς: «Ανήθικο να γίνεται προεκλογικά η συζήτηση για τα 2 εκατ.»

Σύλλογος Προστασίας και Ανάδειξης Δασιάς
04 Ιουλίου 2023 / 12:04
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δεσμεύσουν την νέα δημοτική και τοπική αρχή με αποφάσεις τους»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την άμεση αντίδραση του Συλλόγου Προστασίας και Ανάδειξης Δασιάς προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της δημάρχου Μερόπης Υδραίου, ότι επίκειται η καταβολή του τιμήματος των 2 εκατομμυρίων ευρώ από την παραχώρηση του οικοπέδου του πρώην club med στην ξενοδοχειακή επιχείρηση IKOS και ότι η αξιοποίηση του ποσού θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με την τοπική κοινωνία της Δ.Ε. Φαιάκων:

«Απάντηση στην κυρία Υδραίου 

Είναι τουλάχιστον ΑΝΗΘΙΚΟ το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο,να ξεκινάει την συζήτηση για την αξιοποίηση των 2.046.000 από την παραχώρηση δημόσιας γης στο IKOS ODISIA , δύο μήνες πριν τις εκλογές και ειδικά αυτοί που ψήφισαν χρήμα και όχι τα 70 στρέμματα γης.

Αυτό για δύο λόγους, πρώτον επειδή δεν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα είναι οι ίδιοι διαχειριστές, όταν εκταμιευθούν τα χρήματα, και δεύτερον ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δεσμεύσουν την νέα δημοτική και τοπική αρχή με αποφάσεις τους .

Οπότε η συζήτηση για το τι θα γίνει με τα χρήματα πρέπει να ξεκινήσει μετά τις εκλογές!

Σύλλογος Προστασίας και Ανάδειξης Δασιάς» 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.