Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής

Εκπαίδευση
08 Ιουλίου 2016 / 11:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Κέντρο Δια βίου Μάθησης διοργανώνει Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής με τίτλο "Φτιάξε το δικό σου μυθιστόρημα".

Πώς γίνεται να φτιάξουμε το δικό μας μυθιστόρημα; Ποια διαδρομή ακολουθούμε; Πώς πλάθουμε ενδιαφέροντες χαρακτήρες; Στο εργαστήρι αυτό: 1. Μαθαίνουμε τι είναι αυτό που κάνει ένα μυθιστόρημα επιτυχημένο, τεχνικές και κόλπα για να δημιουργήσουμε εύκολα το δικό μας bestseller. 2. Προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τις αισθήσεις, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. 3. Ανακαλύπτουμε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας, γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές, καλλιτέχνες, γονείς, αλλά και σε όποιον θέλει να χαρίσει στον εαυτό του λίγες στιγμές χαλάρωσης, έμπνευσης και αυτογνωσίας. Θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα διαρκέσει 12 ώρες. Πληροφορίες στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ανδριώτη, Αλκινόου 33 και στο τηλέφωνο 26610 25715, 10 με 12 το πρωί ή στο [email protected].