Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή 11/7

Ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και λειτουργίας
ΚΕΡΚΥΡΑ. Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11/7 σε περιοχές της Κέρκυρας για εργασίες συντήρησης και ενίσχυσης/ βελτίωσης του δικτύου. Συγκεκριμένα:
Από τις 8:30 μέχρι τις 10:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι περιοχές των Δουκάδων, Λιαπάδων, Παλαιοκαστρίτσας, Λακώνων, Κρήνης και Μακράδων προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ενίσχυσης/ βελτίωσης του δικτύου (λειτουργίας).
Επιπλέον, στους Λιαπάδες, θα διακοπεί το ρεύμα από τις 8:30 μέχρι τις 14:30 για εργασίες συντήρησης.
ΦΩΤΟ@rpn.gr
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.