Παρασκευή 04.07.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Δύο συλλήψεις σε λίγες ώρες για κατοχή ναρκωτικών

ΓΕ.Π.Α.Δ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
04 Ιουλίου 2025 / 12:51
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι δύο συληφθέντες είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες κοκαΐνης και κάναββης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο άνδρες συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα:

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνέλαβαν έναν 47χρονο το βράδυ της Πέμπτης (περίπου στις 22:30) για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 4/7, συνελήφθη ένας 32χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας στη Νότια Κέρκυρα για κατοχή δύο συσκευασιών με μικροποσότητα κοκαΐνης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.