Δευτέρα 03.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλοι μαζί για μια καθαρή Πάνω Πλατεία

Πάσχα
09 Απριλίου 2017 / 08:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενόψει των ημερών του Πάσχα, η εθελοντική ομάδα Όλοι μαζί για την Κέρκυρα, φροντίζει την Πάνω Πλατεία που θα δεχθεί και φέτος χιλιάδες κόσμο.

Ο καθαρισμός αφορά αφαίρεση graffiti και καθαρισμό σε σκάλες και κολόνες, ξεκινώντας από την σκάλα πάνω από το σιντριβάνι, τα Επτάνησα και την σκάλα προς την Καποδιστρίου.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Δευτέρα το πρωϊ από τις 09:00 και θα γίνουν από τους  επαγγελματίες και τα μηχανήματα της Corfu Cleaning, με την συνεργασία της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κέρκυρας.
Η δράση αυτή γίνεται με την άδεια και την συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας και την Εφορία αρχαιοτήτων Κέρκυρας. Στην προσπάθεια στηρίζουν επίσης :
  1. η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας ,
  2. η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κερκύρας,
  3. ο σύλλογος Ξενοδόχων Κέρκυρας,
  4. ο σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων
  5. το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας,
  6. ο Εμπορικός σύλλογος Κέρκυρας,
  7. ο σύλλογος Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων,
  8. ο σύλλογος Αργυροχρυσοχόων Κέρκυρας
  9. ο σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας
  10. ο σύλλογς Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων & Δ.Ελλάδος
  11. ο ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. «Νέοι Ορίζοντες»
 
Όπως αναφέρει ο επικεφαλής Σπύρος Νεράντζης: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ευαισθησία των συμπολιτών μας, καθώς επίσης να αναδείξουμε την δύναμη της συνεργασίας και όλοι μαζί να δείξουμε πως θέλουμε τον τόπο μας.
Σας καλούμε από τις 14:00 και μέχρι τις 16:00 για να απολαύσουμε την πλατεία μας καθαρή και συγχρόνως να πιούμε και να τσιμπήσουμε από τον μπουφέ που θα προσφέρει ο Κοισπε «Νέοι Ορίζοντες». Σημείο συνάντησης : τα Επτάνησα
»