Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: "Αν αποκλείσουν τον Κασσελάκη, φεύγω!"

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
17 Οκτωβρίου 2024 / 13:55
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Αν γίνουν οι εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. χωρίς αποκλεισμούς, όποιος κι αν αναδειχθεί πρόεδρος θα παραμείνω στο κόμμα. Αν όμως επιμείνουν στον αποκλεισμό Κασσελάκη, δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές"

ΑΘΗΝΑ. Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αν παραμείνει ο αποκλεισμός του Στ. Κασσελάκη γνωστοποίησε ο βουλευτής Κέρκυρας του Κόμματος Αλ. Αυλωνίτης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Είμαι ξεκάθαρος. Αν γίνουν οι εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. χωρίς αποκλεισμούς, όποιος κι αν αναδειχθεί πρόεδρος θα παραμείνω στο κόμμα. Αν όμως επιμείνουν στον αποκλεισμό Κασσελάκη, δεν μπορώ να συμφωνήσω σε τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Ποτέ δεν είπε, ούτε μια φορά, ο κ. Κασσελάκης για δημιουργία νέου κόμματος.

Το Συνέδριο, τον Φεβρουάριο ‘24, επαναβεβαίωσε την στήριξη στον Στ. Κασσελάκη και αυτό είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά. Και δεν έλαβαν υπόψη ούτε την απόφαση της βάσης ούτε το Καταστατικό, στην προσπάθειά τους να αποκλείσουν τον Κασσελάκη. Με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ, ούτε να σιωπήσω.»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.