Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτροπή "γουρούνας" στο Σιδάρι

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
07 Οκτωβρίου 2024 / 13:44
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα και ήταν μεγάλου κυβισμού, εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε πρανές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για ακόμη ένα περιστατικό εκτροπής μηχανής τύπου «γουρούνα», που έγινε στο Σιδάρι, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 07/10 η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα και ήταν μεγάλου κυβισμού, εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε πρανές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας, η οποία πετάχτηκε και κατρακύλησε στα βάτα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα με πέντε υπαλλήλους από το Κλιμάκιο Θιναλίων οι οποίοι και απεγκλώβισαν με πρόχειρα μέσα τον άνδρα που είχε καταπλακωθεί από το όχημα και τη γυναίκα.

Πρόκειται για ζευγάρι Βρετανών τουριστών, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε κοντινό ιατρικό κέντρο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΦΩΤΟ@ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.