Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή 15/09

ΔΕΔΔΗΕ
13 Σεπτεμβρίου 2024 / 13:31
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην ανώνυμη δημοτική Οδό Καναλίων- Αγίας Ελένης, από την Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας-Πέλεκα έως και την Εκκλησία Αγίας Ελένης και Αγίου Κωνσταντίνου Καναλίων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης πρόκειται να εφαρμοστεί, λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, την Κυριακή 15/09, από τις 08:00 έως τις 14:00 στην ανώνυμη δημοτική Οδό Καναλίων- Αγίας Ελένης, από την Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας-Πέλεκα έως και την Εκκλησία Αγίας Ελένης και Αγίου Κωνσταντίνου Καναλίων.

Ο υπεύθυνος εργολάβος θα έχει την ευθύνη να διασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση η απρόσκοπτη διέλευση από την υπό εργασία οδό των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και να μεριμνήσει για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των οχημάτων Ατόμων με Αναπηρία που διαμένουν στην περιοχή και για λόγους ασφαλείας τόσο των χρηστών των οδών όσο και των εργαζομένων να τοποθετηθεί προσωπικό της εταιρείας καθώς και κατάλληλη κατά περίπτωση σήμανση σχετικά με την εκτέλεση των εργασιών και την ενημέρωση τόσο των οδηγών, όσο και των κατοίκων της περιοχής, αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας θα πρέπει να παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει στον υπεύθυνο των εργασιών υπάλληλο– μηχανικό της ΔΕΔΔΗΕ οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.