Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πυροσβεστική γέμισε μερικώς την δεξαμενή νερού στον Άη Γόρδη (video)

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ
14 Ιουλίου 2024 / 10:06
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η πυροσβεστική γέμισε μερικώς την τοπική δεξαμενή, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις νέες γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης & Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας Σπ. Χαλικιόπουλος, μετά από έγκριση του Στ. Πουλημένου, ο δήμος επικοινώνησε με το Πυροσβεστικό Σώμα με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της λειψυδρίας στον Άη Γόρδη.

Η πυροσβεστική γέμισε μερικώς την τοπική δεξαμενή, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις νέες γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΚ. Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

« Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Πύραρχο κ. Νίκο Κόλλα και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, πού ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για στήριξη της προσπάθειας μερικής αντιμετώπισης της λειψυδρίας στον Άγιο Γόρδιο.

Με έγκριση του Δημάρχου επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Πύραρχο και την Πολιτική Προστασία, για τη μερική πλήρωση της τοπικής δεξαμενής με βυτιοφόρα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των γεωτρήσεων που επιχειρεί αυτή τη στιγμή η ΔΕΥΑΚ.»

 

ΦΩΤΟ/VIDEO@ FB ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.