Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και με τη «βούλα» εκτός ο Γ. Καρβέλης από τους προκριθέντες για την 6η ΥΠΕ

ΥΠΕ
03 Ιουλίου 2024 / 11:32

Ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες με τους υποψηφίους διοικητές και Υποδιοικητές των ΥΠΕ που θα κληθούν σε συνέντευξη. Ποια πρόσωπα διεκδικούν τις θέσεις στην 6η ΥΠΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκτός των οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ με τους εφτά επιτυχόντες που θα κληθούν τις επόμενες ημέρες σε συνέντευξη για τη θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, έμεινε ο σημερινός Υπεάρχης Γιάννης Καρβέλης,  το όνομα του οποίου δεν συμπεριλαμβάνονταν ούτε και στους προσωρινούς πίνακες των πληρούντων υποψηφίων.

Οι τελικοί πίνακες με τους εφτά πρώτους σε βαθμολογία υποψηφίους ανά ΥΠΕ για τη θέση του Διοικητή και οι 14 πρώτοι ανά ΥΠΕ για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή ανακοινώθηκαν από το ΑΣΕΠ μετά την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν από ενδιαφερόμενους υποψηφίους κατά των προσωρινών πινάκων.

Για την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος προκρίθηκαν στους εφτά βάσει της τελικής βαθμολογίας που συγκέντρωσαν οι εξής:

Γούλας Δημήτριος

Δέντσικας Γεώργιος

Καραδήμα Σπυριδούλα

Μπάκος Δημήτριος

Θεοδωρόπουλος Ηλίας

Φιλιπποπούλου Ελένη

Κανταράκη Ελένη

 

Επιπλέον στους 14 πρώτους, προκειμένου για τις δυο θέσεις Υποδιοικητή προκρίθηκαν οι:

Γούλας Δημήτριος

Δέντσικας Γεώργιος

Καραδήμα Σπυριδούλα

Μπάκος Δημήτριος

Καταγής Σπυρίδων

Κάργα Μαρία

Κρατημένου Σταυρούλα

Κουρής Διονύσιος

Καρδάσης  Σταμάτης

Θεοδωρόπουλος Ηλίας

Φιλιπποπούλου Ελένη

Τομαράς Πέτρος

Φλώρος Βασίλης

Στασινόπουλος Βασίλης

Οι οριστικοί πίνακες των αποκλειομένων και επιλέξιμων υποψηφίων ανά κωδικό θέσης καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου και τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) αίτησης που αναγράφονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Συνέντευξη

Το επόμενο στάδιο που ακολουθεί είναι η συνέντευξη. Σχετική ειδοποίηση θα αποσταλεί στους υποψηφίους πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα της συνέντευξης. Ακολούθως θα καταρτιστεί πίνακας με τους τρεις επικρατέστερους ανά προκηρυσσόμενη θέση. Την τελική επιλογή για των προσώπων που θα αναλάβουν τα ηνία των ΥΠΕ, θα κάνει ο Υπουργός Υγείας, όπως ορίζει η διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των Διοικητών των ΥΠΕ, θα συγκροτηθούν οι Επιτροπές Επιλογής Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων, στις οποίες οι νέοι Διοικητές ΥΠΕ θα είναι μέλη, και θα διεξαχθεί κατ’ ανάλογο τρόπο η διαδικασία που περιγράφηκε ανωτέρω, προκειμένου να καταρτιστούν, τελικά, οι πίνακες με τους τρεις επικρατέστερους ανά προκηρυσσόμενη θέση της Πρόσκλησης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ