Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβλήματα ποιότητας νερού στο Γαστούρι

ΥΔΡΕΥΣΗ
12 Ιουνίου 2024 / 13:26
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Λόγω των εργασιών ανόρυξης νέας γεώτρησης στην περιοχή Γράβες Γαστουρίου και θα διαρκέσει μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως ενημερώνει η ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ. με ανακοίνωσή της, ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην ποιότητα του παρεχόμενου νερού χρήσης (θολότητα, οσμή κλπ), όπως και διακοπές υδροδότησης στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Γαστουρίου. Αυτό θα συμβεί λόγω των εργασιών ανόρυξης νέας γεώτρησης στην περιοχή Γράβες Γαστουρίου και θα διαρκέσει μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Η ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Κ. σας ενημερώνει ότι εξαιτίας εργασιών ανόρυξης νέας γεώτρησης στην περιοχή Γράβες Γαστουρίου και μέχρι την ολοκλήρωσή της, ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην ποιότητα του παρεχόμενου νερού χρήσης (θολότητα, οσμή κλπ) καθώς και διακοπές υδροδότησης στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Γαστουρίου.

Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών της περιοχής αυτής ,οι οποίοι θα πρέπει προσωρινά να μην χρησιμοποιούν το νερό ως πόσιμο.

Η πλήρης αποκατάσταση της ποιότητας του νερού θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωσή μας.»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.