Τρίτη 18.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλαγές στα ωράρια λειτουργίας Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων ενόψει Ευρωεκλογών

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
06 Ιουνίου 2024 / 13:47
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Tα Γραφεία θα λειτουργήσουν προκειμένου να επιδίδουν-καταχωρίζουν νέα δελτία ταυτότητας ή διαβατήρια που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους, ενώ παράλληλα η εξυπηρέτηση των προγραμματισμένων ή  έκτακτων ραντεβού θα πραγματοποιείται κανονικά"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενόψει των Ευρωεκλογών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου και:

Γραφεία Ταυτοτήτων

  • Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024, κατά τις ώρες 08.00 έως 20.00
  • Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

Γραφεία Διαβατηρίων

  • Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024, κατά τις ώρες 08.00 έως 15.00
  • Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

Tα Γραφεία θα λειτουργήσουν προκειμένου να επιδίδουν-καταχωρίζουν νέα δελτία ταυτότητας ή διαβατήρια που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους, ενώ παράλληλα η εξυπηρέτηση των προγραμματισμένων ή  έκτακτων ραντεβού θα πραγματοποιείται κανονικά.

Οι πολίτες μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά καθώς και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας, από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.astynomia.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά.

Επίσης, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.