Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πρώτη βραδινή έξοδος του Στ. Κασσελάκη στην πασχαλινή Κέρκυρα (photos - videos)

Στέφανος Κασσελάκης
02 Μαΐου 2024 / 21:20
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την πρώτη του νυχτερινή έξοδο έκανε απόψε στην Παλιά Πόλη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, λίγο μετά την άφιξή του στο «νησί του Πάσχα».

Ο Στ. Κασσελάκης με τον συζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ θα περάσει στην Κέρκυρα τις Άγιες μέρες του Πάσχα, όπου θα έχει την ευκαιρία αφενός να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και αφετέρου να συναντηθεί με θεσμικούς φορείς και εργαζομένους.

Συναντήθηκε με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Αλέκο Αυλωνίτη σε καφέ της Πλατείας Ανουντσιάτα, όπου με το γνώριμο χαλαρό του ύφος συνομίλησε με κόσμο και παιδιά και έβγαλε selfies. Δέχθηκε μάλιστα και ένα δωράκι από μια μικρή φίλη, που του χάρισε μια παραδοσιακή κερκυραϊκή φογάτσα.

Στη συνέχεια κατηφόρησε προς την Νικηφόρου Θεοτόκη και την Παλαιά Φιλαρμονική, όπου ως είθισται πλήθος κόσμου απολαμβάνει τη μουσική από την πρόβα των πένθιμων εμβατηρίων της Μεγ. Παρασκευής και του Μεγ. Σαββάτου. 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.