Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα θα περάσει το Πάσχα ο Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης
01 Μαΐου 2024 / 12:26
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Πάσχα στην Κέρκυρα και για τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να καταλάγιασε η αντιπαράθεση του Μητροπολίτη με τους Κερκυραίους βουλευτές, που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, η επίσκεψη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη όμως, ίσως αποδειχθεί μια νέα αφορμή για ένα ακόμα crash test στις μεταξύ τους σχέσεις. Κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει η επιλογή της Κέρκυρας ώστε να περάσει τις μέρες του Πάσχα, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχ. Μπέος.

Δεδομένης της σκληρής και ανοίκειας ανταλλαγής υβριστικών δημοσίων δηλώσεων ανάμεσά τους, δύσκολα μπορεί να φαντασθεί κανείς τι θα μπορούσε να συμβεί σε μια ενδεχόμενη συνάντησή τους επί του κοσμοπολίτικου τις μέρες αυτές κερκυραϊκού εδάφους!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρίσκεται στην Κέρκυρα από τη Μ. Πέμπτη ενώ ο Αχ. Μπέος αναμένεται στην Κέρκυρα την Μ. Παρασκευή, όπου θα φτάσει οδικώς από το Βόλο.

Όσο για το επεισόδιο που χωρίζει τους δυο άνδρες, έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο με αφορμή την περιοδεία του Στ. Κασσελάκη στον Βόλο, τα όσα είπε σε ψηφοφόρο του δημάρχου για τον ίδιο και την απαντητική ανάρτηση του Αχ. Μπέου στο ίδιο αισθητικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ε", ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αφιχθεί στην Κέρκυρα το απόγευμα της Μ.Πέμπτης. Θα συνοδεύεται από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και ένα στέλεχος του Πολιτικού του Γραφείου, ενώ θα διαμείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Την Μ. Παρασκευή θα έχει συναντήσεις με φορείς, μεταξύ των οποίων, ο Περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής και ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος.

Το πρωί του Μ. Σαββάτου θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν του Αγίου Σπυρίδωνα.

Την Κυριακή του Πάσχα ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στο ΝΑΣΚΕ.

Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τους Παξούς και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.