Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρείς συλλήψεις διωκόμενων προσώπων σε Κεφαλονιά και Κέρκυρα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
26 Απριλίου 2024 / 13:58
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΚΈΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν, το πρωί της Πέμπτης 25/04, στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα, από τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Αστυνομίας, τρεις άνδρες, που διώκονταν -κατά περίπτωση- με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, στην Κεφαλονιά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου προχώρησαν στη σύλληψη δύο νεαρών, 16 και 19 ετών, καθώς σε βάρος του  πρώτου εκκρεμούσε ένα και σε βάρος του δεύτερου δύο εντάλματα σύλληψης, του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου, για το αδίκημα της ληστείας.

Σε μία ακόμη περίπτωση στην Κέρκυρα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Κέρκυρας, συνέλαβαν 41χρονο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, για παραβίαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.