Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος στη δωρεάν χρήση του Δημοτικού Θεάτρου - Σε εφαρμογή ο «ξεχασμένος» Κανονισμός Λειτουργίας

Δημοτικό Θέατρο
19 Απριλίου 2024 / 15:08
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Εισφορά για τη χρήση των εγκαταστάσεων, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα συντήρησης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εφαρμογή θα τεθεί, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Στέφανο Πουλημένο, ο παλιός Κανονισμός Λειτουργίας του 2018, ο οποίος ουδέποτε ενεργοποιήθηκε, για τη χρήση του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο Μαράσλειο, τόνισε ότι οι επαγγελματικοί φορείς, οι οποίοι μέχρι σήμερα έκαναν  δωρεάν χρήση του θεάτρου, θα αρχίσουν να καταβάλλουν αντίτιμο, που θα εισφέρει στις στοιχειώδεις λειτουργίες συντήρησης των εγκαταστάσεων - που σήμερα έχουν παραδοθεί στη φθορά του χρόνου, δυσφημίζοντας παράλληλα την Κέρκυρα στους προσκεκλημένους καλλιτεχνικούς φορείς.

Μολονότι ο Δήμαρχος δεν προσδόρισε το ύψος του αντιτίμου, ωστόσο εκτίμησε ότι θα αρχίσει να καταβάλλεται, μετά την παρέλευση της "νεκρής" θερινής περιόδου, που αρχίζει η εντατική χρήση του Δημοτικού Θεάτρου για εκδηλώσεις κατά τη χειμερινή περίοδο. 

  

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.