Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Ενημερωτική συζήτηση για τους συνταξιούχους στο Εργατικό Κέντρο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
18 Απριλίου 2024 / 11:39
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η συζήτηση θα γίνει την Παρασκευή 19/04

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενημερωτική συζήτηση για τους συνταξιούχους της Κέρκυρας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 19/04 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο, στην οποία θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σοφός, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Η κυβέρνηση με μισές αλήθειες και μια πρωτοφανή προπαγάνδα  προσπαθεί να κάνει την πληροφορία της,  στοιχείο που θα αντικαταστήσει τη γνώση μας, ώστε να εμφανίσει τα ψίχουλα της πολιτικής της ως αυξήσεις στις συντάξεις μας.

Όλες οι περικοπές όλων των κυβερνήσεων από το έτος 2010  σε όλα μας τα δικαιώματα είναι εδώ, κάνουν τις συντάξεις μας πενιχρά επιδόματα και μαυρίζουν την ζωή μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων και οι Ομοσπονδίες κάνουν κατά τόπους συγκεντρώσεις για την ενημέρωση και την οργάνωση της αντεπίθεσης των συνταξιούχων. Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην συγκέντρωση που θα γίνει στο νησί σας.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.