Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην «τσιμπίδα» της Αστυνομίας 30χρονη για κλοπές στο Κοντόκαλι

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ
21 Μαρτίου 2024 / 15:18
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Στο στόχαστρό της σπίτια και μια επιχείρηση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια 30χρονη βρίσκεται πίσω από τις κλοπές που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο Κοντόκαλι. Η γυναίκα συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (20/03) κατά την αυτόφωρη διαδικασία και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση και απόπειρας του ιδίου αδικήματος.

Ειδικότερα, η 30χρονη εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών και συνελήφθη, καθώς την Τρίτη (19.03.2024), στην περιοχή Κοντόκαλι, είχε παραβιάσει παράθυρο οικίας αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα, ρολόι και χρυσαφικά συνολικής χρηματικής αξίας -5.000- ευρώ, ενώ επιχείρησε να αφαιρέσει αντικείμενα και από μία ακόμη οικία χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη της, καθώς έγινε αντιληπτή από την παθούσα.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι λίγη ώρα πριν τον εντοπισμό της, χθες (20/03), είχε αφαιρέσει -επιπλέον- από κατάστημα, στην ίδια περιοχή, είδη ρουχισμού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία επιστράφηκαν στους κατόχους τους.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.