Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έπιασαν 34χρονο για έξι κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Σιδάρι

Κλοπές
14 Ιουλίου 2023 / 13:21
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η λεία του περιλαμβάνει ένα χρυσό ρολόι μεγάλης αξίας, δύο κινητά τηλέφωνα, πλήθος τραπεζικών καρτών, εγγράφων και αντικειμένων, καθώς και χρήματα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην στο Σιδάρι, κατόπιν ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας.

Για τις υποθέσεις, συλλέχθηκαν στοιχεία, που αξιοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Σιδαρίου, μεσημβρινές ώρες χθες (13.07.2023), ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του και συνελήφθη, 34χρονος, ενώ, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος εμπλέκεται σε έξι συνολικά υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από το απόγευμα της Τρίτης (11.07.2023) έως τις πρωινές ώρες χθες (13.07.2023), στην ανωτέρω περιοχή.

Η λεία του περιλαμβάνει ένα χρυσό ρολόι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, δύο κινητά τηλέφωνα, πλήθος τραπεζικών καρτών, εγγράφων και αντικειμένων, καθώς και χρήματα, με τη συνολική αξία να ξεπερνά τις 21.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, σε εξωτερικό χώρο και στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων - μεταξύ αυτών και το ρολόι-, τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.