Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκος Κολοβός: Δυο λόγια από καρδιάς (video)

ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
21 Ιανουαρίου 2024 / 15:09

Αποχαιρετισμός από τον Περιφερειακό Διοικητή Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής που αποστρατεύεται

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρώην, πλέον, περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων Νίκος Κολοβός δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα αναφερόμενος στα έτη υπηρεσίας στο Πυροσβεστικό Σώμα. Συγκεκριμένα:

«ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Η επαγγελματική μου διαδρομή στη μεγάλη οικογένεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας φτάνει στο τέλος της έπειτα από δική μου επιθυμία. Μού πρόσφερε για πολλά χρόνια ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, εμπειρίες, αγωνίες, συγκινήσεις, ένα ταξίδι γεμάτο επιτυχίες και πράξεις προσφοράς. Κρατώ στην ψυχή μου την αγάπη των συναδέλφων μου, τις στιγμές που όλοι μαζί υψώναμε το ανάστημά μας παλεύοντας με τα θεριά της φύσης. Χωρίς να λιποψυχήσουμε λεπτό, αποφασισμένοι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Τις στιγμές που δεν μας λύγισαν οι δυσκολίες, η κούραση, ο φόβος. Τότε που επιλέγαμε το δύσκολο δρόμο με επιμονή, αυταπάρνηση και αφοσίωση στο καθήκον. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που μου έδωσε την δυνατότητα να αφοσιωθώ στο καθήκον, όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου σε κάθε δύσκολη αποστολή, τους εθελοντές, την τοπική αυτοδιοίκηση για τη συνεργασία, αλλά και τους συμπολίτες μου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Υπήρξε για μένα πολύτιμη σε εκείνες τις στιγμές των μεγάλων μαχών. Μαζί μου, στις αποσκευές της αποχώρησης από το Πυροσβεστικό Σώμα θα πάρω εκείνες τις θύμησες που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με αυτές θα συνεχίσω τη ζωή μου, πάντα ως ενεργός πολίτης».

 

VIDEO@ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ