Κυριακή 21.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή 21/01

ΔΕΔΔΗΕ
20 Ιανουαρίου 2024 / 10:44
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι διακοπές θα διαρκέσουν από τις 08:00 μέχρι τις 15:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα γίνουν στην Κέρκυρα, την Κυριακή 21/01 όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω κατασκευών. Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης».

Οι διακοπές θα διαρκέσουν από τις 08:00 μέχρι τις 15:00 και θα γίνουν στα εξής σημεία:

Μητροπολίτη Μεθοδίου

Ζαφειροπούλου

Ανδρ. Μαρμορα

Σπ. Κοντομάρη

Λίνου Κογεβίνα

Μαρασλή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.