Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας τη Δευτέρα 11/12

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
10 Δεκεμβρίου 2023 / 16:56
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Καλείστε όλοι να διατρανώσουμε την αντίθεση μας εναντία στη βία, εναντία στην ολιγωρία της κυβέρνησης και την αδιαφορία της κοινωνίας που ανέχεται εγκληματικές συμπεριφορές και δεν αντιδρά προκειμένου να τις καταδικάσει και να τις απομονώσει"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας τη Δευτέρα 11/12 στις 14:00, στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, ” Η υπομονή μας εξαντλήθηκε “, πρέπει να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν σ’ αυτή την κινητοποίηση !!!

Με αφορμή την οργανωμένη και με ανθρωποκτόνο πρόθεση επίθεση εναντίον της αστυνομικής δύναμης, έξω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, που είχε σαν αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου μας, η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Νομού Κέρκυρας καλεί όλα τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας.

Καλείστε όλοι να διατρανώσουμε την αντίθεση μας εναντία στη βία, εναντία στην ολιγωρία της κυβέρνησης και την αδιαφορία της κοινωνίας που ανέχεται εγκληματικές συμπεριφορές και δεν αντιδρά προκειμένου να τις καταδικάσει και να τις απομονώσει.

Επιβάλλεται η παρουσία όλων στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Καμία απουσία δεν δικαιολογείται, το οφείλουμε στο συνάδελφο μας και σε όλους τους αστυνομικούς που έχουν πέσει θύματα επιθέσεων και βίας».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.