Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο για την μεγάλη συμμετοχή στον ετήσιο έρανο υπέρ του Ιατρείου

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
10 Nov 2023 / 18:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η βοήθεια, η συμπαράσταση και η αγάπη όλων  σε αυτό το ίδρυμα μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε, ώστε  να προσφέρει το ‘Ιατρείο’ στο συνάνθρωπο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συμμετοχή των πολιτών όπως επίσης και των μαθητών, καθηγητών, γονέων του 5ου Γυμνασίου Κερκύρας, στον ετήσιο έρανο υπέρ του Ιατρείου, εξέδωσε η πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας, Μαρία Μάνδυλα, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Αισθανόμαστε  την ανάγκη να απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας  στον διευθυντή, κ. Δημήτρη Θεοτόκη, στους καθηγητές, στους  μαθητές και στους γονείς του 5ου Γυμνασίου Κέρκυρας, οι οποίοι για μια ακόμη φορά με ιδιαίτερο ζήλο, συμμετείχαν στον ετήσιο έρανο υπέρ του ‘Ιατρείου’  Κερκύρας και υπήρξε ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας οι οποίοι  ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία, προσφέροντας ό,τι μπορούσε ο καθένας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για τη διατήρηση μέσα στο χρόνο του ιστορικού ‘Ιατρείου’ Κερκύρας.

Η βοήθεια, η συμπαράσταση και η αγάπη όλων  σε αυτό το ίδρυμα μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε, ώστε  να προσφέρει το ‘Ιατρείο’ στο συνάνθρωπο».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.