Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση βιβλίου «Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών 1915-1961» του Νικόλα Μανιτάκη στο Ιατρείο

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
14 Nov 2023 / 16:11
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 20:00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και οι Εκδόσεις Ασίνη διοργανώνουν εκδήλωση- παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Μανιτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών «Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών 1915-1961», την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κερκύρας (Σκαραμαγκά 4).

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει η κυρία Μαρία Τσίγκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, θα μιλήσουν ο συγγραφέας, ο Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου κύριος Μιχάλης Πολίτης, παλαιοί μαθητές του Παραρτήματος Κέρκυρας του Γαλλικού Ινστιτούτου και θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Βιογραφικό

Ο Νικόλας Μανιτάκης σπούδασε Ιστορία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία (D.E.A. στην Ιστορία και τις Κοινωνικές Επιστήμες, Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales και Διδακτορικό στη Σύγχρονη Ιστορία, Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales).

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.