Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία από τα ΚΞΓ Andrioti School & Α. Spanou School of English

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
12 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:35
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Oι κερκυραίοι μαθητές προετοιμάζονται και ξεχωρίζουν με ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις International GCSEs και Α levels. International GCSEs και A levels στα ΚΞΓ Andrioti School & Α. Spanou School of English

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Andrioti School και A. Spanou School of English είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως πλέον αποτελούν εξεταστικά κέντρα πιστοποιημένα από το μεγαλύτερο Βρετανικό φορέα πιστοποίησης Pearson Edexcel για Ακαδημαϊκές Πιστοποιήσεις International GCSEs, GCEs και International A levels.

Oι μαθητές ξεχωρίζουν αποκτώντας ένα σημαντικό επαγγελματικό εφόδιο αλλά και ένα διεθνές ακαδημαϊκό προσόν για τις μελλοντικές τους αιτήσεις στα καλύτερα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας καθώς και σε όλα τα αγγλόφωνα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Τι είναι τα International GCSEs και τα International A levels?

Τα International  GCSEs διδάσκονται σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως και πιστοποιούνται μόνο με εξετάσεις. Είναι σχεδιασμένα για μαθητές ηλικίας 14-16 και παρέχουν όλα τα προσόντα  και τις γνώσεις που είναι απαραίτητα για περαιτέρω πρόοδο είτε σε A levels, σε διεθνή Πανεπιστήμια  είτε στον εργασιακό τομέα.

Τα International GCSEs εξοπλίζουν τους μαθητές με δεξιότητες του μέλλοντος όπως

•Κριτική σκέψη

•Ανάλυση και επίλυση προβλημάτων

•Δημιουργικότητα

•Προσαρμοστικότητα

•Πρωτοβουλία

•Συνεργασία

•Διαπραγμάτευση

•Ηγετικές Ικανότητες

Τα InternationalA levels απευθύνονται:

-Σε όσους μαθητές επιθυμούν να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο εξωτερικό

-Σε μαθητές που επιθυμούν να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελαν να κρατήσουν ανοιχτή και την «πόρτα» του εξωτερικού έχοντας κάνει ταυτόχρονα και μια σοβαρή προετοιμασία για την εισαγωγή τους σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια εξωτερικού.

Στην Κέρκυρα μπορεί όποιος επιθυμεί να δώσει εξετάσεις και να αποκτήσει πιστοποιήσεις International GCSE/Α Levels σε όσα μαθήματα επιθυμεί ή/και τον ενδιαφέρουν ασχέτως με την ηλικία του.

Διεθνής Αναγνώριση των Βρετανικών Πιστοποιήσεων Pearson Edexcel - iALS

•Μεγάλη Βρετανία: Russell Group universities in the UK (συμπεριλαμβανομένων Oxford and Cambridge)

•Αυστραλία: All Group of 8 universities (Go8) in Australia

•Η.Π.Α: συμπεριλαμβανομένων των ΠανεπιστημίωνYale, Columbia, Cornell, Dartmouth College, Massachusetts Institute of Technology (MIT) and California Institute of Technology (Caltech)

•Καναδάς: συμπεριλαμβανομένων των University of Toronto και McGill university

•Ασία: μεταξύ άλλων Hong Kong/China University of Science and Technology και το National University of Singapore.

Εγγραφές για τα International GCSEs.

Στα Andrioti School & A. Spanou School of English ξεκινούν μαθήματα International GCSEs τον Οκτώβριο 2023. Ο μαθητής διαλέγει ένα, δύο ή και περισσότερα μαθήματα τα οποία θα ολοκληρώσει μέσα σε ένα χρόνο ή δύο χρόνια ανάλογα με το πόσα μαθήματα επιλέγει να κάνει και σε ποια σχολική τάξη βρίσκεται.

Τα μαθήματα είναι δίωρα και απαιτούν παρακολούθηση μία φορά την εβδομάδα για την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος international lGCSE. Τα μαθήματα που προσφέρονται δια ζώσης στην Κέρκυρα σε επίπεδο international lGCSE από τον Οκτώβριου 2023 είναι: English, Global Citizenship, Business, Economics.

Ανοικτή Ενημέρωση

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα:

Τhe Future of Skills – Preparing for 2030

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κα Έφη Σταθοπούλου, Regional Development Manager Pearson, καθώς και η κα Κατερίνα Φέγγαρου που θα εκπροσωπήσει το Βρετανικό Συμβούλιο.

Πληροφορίες:

Andrioti School: Αλκινόου 33, τηλ 2661025715

Α. Spanou School of English: Καλοσγούρου 2, τηλ 2661044344

ΦΩΤΟ ΜΑΘΗΤΩΝ@espaergasia.com

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.