Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε τις προεκλογικές περιοδείες ο Κ. Λέσσης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΣΣΗΣ
24 Σεπτεμβρίου 2023 / 20:24
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε περιοχές της Ν. Κέρκυρας και συνομίλησε με τους πολίτες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο δήμαρχος Ν. Κέρκυρας και εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές Κ. Λέσσης ξεκίνησε τις προεκλογικές του περιοδείες. Συγκεκριμένα, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε περιοχές της Ν. Κέρκυρας και συνομίλησε με τους πολίτες.

Αρχικά επισκέφθηκε τον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων και εν συνεχεία τα Μωραΐτικα, τη Μεσογγή και τον Άη Μαθιά.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 7.30 μ.μ. συνεχίζονται στην Άνω και Κάτω Παυλιάνα, το Πεντάτι, την Τρίτη στο Μαραθιά και τις Βιταλάδες, την Τετάρτη στο Παλαιοχώρι και τα Κρητικά, την Πέμπτη Δραγωτινά, Νεοχώρι, Μπαστάτικα, Σπαρτερά, την Παρασκευή Κουσπάδες, Βασιλάτικα, Άγιος Νικόλαος, το Σάββατο το πρωί στη Λίνια, και το απόγευμα στο Χλωμό, Βραγανιώτικα και Χλωμοτιανά.

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα κάνει την πρώτη του κεντρική ομιλία στον Άγιο Ματθαίο, μπροστά από το Κοινοτικό γραφείο, στις 7.30 μ.μ.

ΦΩΤΟ@ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.