Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο νέους υποψηφίους παρουσίασε ο Κώστας Λέσσης

Κώστας Λέσσης
15 Ιουλίου 2023 / 19:15
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόκειται για το Γεράσιμο Γκίνη και τον Αναστάσιο Πολίτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο νέες υποψηφιότητες με το συνδυασμό του «Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας» ανακοίνωσε ο Κώστας Λέσσης με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Γεράσιμο Γκίνη ελεύθερο επαγγελματία, ασχολούμενο με τον τουρισμό και τον Αναστάσιο Πολίτη ελεύθερο επαγγελματία. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Άλλες Δύο Νέες Υποψηφιότητες, με την Ενωτική Κίνηση Νότιας Κέρκυρας, με Δήμαρχο τον Κώστα Λέσση, ο Γεράσιμος Γκίνης (Μάκη), ελεύθερος επαγγελματία, ασχολούμενος με τον τουρισμό.Σύμβουλος κοινότητας Αργυράδων, που έχει θέσει ως στόχο του, πρώτη προτεραιότητα την επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Συντάσσεται στον αγώνα μαζί μας, συμμετέχοντας ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με Δήμαρχο τον Κώστα Λέσση, και ο Αναστάσιος Πολίτης, Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Αργυράδων. Μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυράδων από το 1989. Μέλος γονέων και κηδεμόνων στο γυμνάδιο Αργυράδων, ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολείται χρόνια για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και έχει έντονη πολιτιστική παρουσία. Συμμετέχει ως υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Αργυράδων».

ΦΩΤΟ@FB ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΣΣΗΣ

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.