Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα τη Δευτέρα η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργός Τουρισμού
25 Αυγούστου 2023 / 13:30

Στο επίκεντρο η τρέχουσα τουριστική περίοδος στα Ιόνια Νησιά, οι προβλέψεις του Υπουργείου Τουρισμού και η μελέτη στρατηγικής βιώσιμου τουρισμού την οποία εκπονεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο επίκεντρο η τρέχουσα τουριστική περίοδος στα Ιόνια Νησιά, οι προβλέψεις του Υπουργείου Τουρισμού και η μελέτη στρατηγικής βιώσιμου τουρισμού την οποία εκπονεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Την Κέρκυρα θα επισκεφθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 η Υπουργού Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόμενη από την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη και τον Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην έδρα της Περιφέρειας στις Αλυκές.

Θα ακολουθήσει στις 10.30πμ, στο ξενοδοχείο Corfu Mare Boutique Hotel, συνάντηση γνωριμίας, εργασίας και ανταλλαγής απόψεων με τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους τουριστικών φορέων αναφορικά με την τρέχουσα τουριστική περίοδο στα Ιόνια Νησιά, τις προβλέψεις του Υπουργείου Τουρισμού και την μελέτη στρατηγικής βιώσιμου τουρισμού την οποία εκπονεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

ΦΩΤΟ@in.gr