Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σημαντικές επαφές για την προώθηση του τουρισμού στα Ιόνια Νησιά

Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βιέννης "Ferien 2017"
25 Ιανουαρίου 2017 / 09:58

ΒΙΕΝΝΗ. Με δικό της αυτόνομο περίπτερο συμμετείχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή έκθεση τουρισμού «Ferien 2017» στη Βιέννη,

από 12 ως 15 Ιανουαρίου.
Ιδιαίτερα θετικά και αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική περίοδο για όλα τα νησιά της Περιφέρειας. Αυτό φάνηκε από τις επαφές με τους tour operators, τον ΕΟΤ (Γραφείο Βιέννης) και τις αεροπορικές εταιρείες, αλλά και τους εκπροσώπους της κρουαζιέρας και άλλους παράγοντες.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού στο περίπτερο της Περιφέρειας, όλες τις ημέρες και ώρες της έκθεσης. Η κ. Ρενάτε Μανωλάκου ήταν εκεί για να απαντήσει στις απορίες του κοινού, τις οποίες έδινε στα γερμανικά.



Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, εκτός από τις συναντήσεις με τους τουριστικούς παράγοντες, είχε επαφή και με το τηλεοπτικό κρατικό κανάλι 3 της Αυστρίας, από το οποίο θα έρθει  συνεργείο την προσεχή άνοιξη στα Ιόνια Νησιά, όπου θα γυρίσει βίντεο, τα οποία θα προβληθούν σε ειδικές εκπομπές που αφορούν ταξίδια. Συνάντηση υπήρξε και με το τουριστικό περιοδικό «Traveller», την εφημερίδα «Griechenland Zeitung» και τη διευθύντρια της αεροπορικής εταιρίας Austrian, Micheela Gruber.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσωπήθηκε από τη Μάγδα Λούβρου, Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας. Παραβρέθηκαν επίσης, τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι από τον επιχειρηματικό κόσμο.