Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Ν. Χαρδαλιάς με τη στήριξη της ΝΔ

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
31 Ιουλίου 2023 / 13:17
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ξεκαθάρισε σήμερα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

ΑΘΗΝΑ. Την στήριξή της στον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Τα σενάρια για την πολιτική μετοίκηση του κ. Χαρδαλιά από τη θέση του Υφυπουργού Άμυνας είχαν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ξεκαθάρισε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατία που εξεδόθη στις 12.35 μ.μ.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Η απόφαση ελήφθη, μετά τον θόρυβο για το ζεϊμπέκικο του σημερινού Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη που προκάλεσε την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου. Αν και προηγήθηκε η δημόσια συγνώμη του κ. Πατούλη ωστόσο ο κύβος ερρίφθη.

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.