Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασπιώτης, Βάρελης, Πουλιάσης, Τρύφωνας ζητούν άμεση σύγκληση του Δημ. Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας

Δημοτικό συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας
28 Ιουλίου 2023 / 12:00

«Ο πρόεδρος του Δ.Σ καθώς και ο Δήμαρχος, ας σταματήσουν τις κωλυσιεργίες, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην τοπική κοινωνία»

Κάνουμε γνωστό στους Δημότες της Β. Κέρκυρας ότι χθές 27 Ιουλίου 2023 και περί ώρα 17.00΄στάλθηκε, από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Ασπιώτη Σπύρο, Βάρελη Σπύρο, Πουλιάση Σταμάτη και Τρύφωνα Σωκράτη, αίτημα άμεσης- κατεπείγουσας  σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την αποτίμηση των ζημιών από την πυρκαγιά καθώς και την αποκατάσταση και αποζημίωση των πληγέντων συνδημοτών μας.

Περί ώρα 21.00΄λάβαμε e-mail και από τον επικεφαλής της ΛΑΣΥ, που ζητούσε και ο ίδιος την κατεπείγουσα σύγκληση του Δ.Σ. Δηλαδή 19 από τους 27 Δημ.Συμβούλους ζητήσαμε την έκτακτη -κατεπείγουσα συνεδρίαση.

Με θλίψη μας, αντί του ορισμού ώρας και ημέρας σύγκλησης του οργάνου, μας ζητήθηκε από τον πρόεδρο, φυσικά κατ΄ εντολή του Δημάρχου να στείλουμε εισήγηση για να προετοιμαστεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ καθώς και ο Δήμαρχος, ας σταματήσουν τις κωλυσιεργίες, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην τοπική κοινωνία και στους πληγέντες συνδημότες μας.

Οφείλουν άμεσα να ορίσουν έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, για να δοθούν απαντήσεις-λύσεις , τρόπος αποζημίωσης των πληγέντων καθώς και αποτίμηση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Με τα καμώματά τους ντρέπεται ακόμα και η ντροπή.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων

  1. Ασπιώτης Σπύρος
  2. Βάρελης Σπύρος
  3. Εκ των ανεξαρτήτων: Πουλιάσης Σταμάτης
  4. Τρύφωνας Σωκράτης