Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Βαγγέλης Γκούρμα υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Βαγγέλης Γκούρμα
20 Ιουλίου 2023 / 13:10

Υδραίου: «Η Κέρκυρα του 2028 ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ - ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ). Ακόμα μια υποψηφιότητα που ενισχύει την προσπάθεια της Μερόπης Υδραίου και το στόχο μιας νέας και δημιουργικής τετραετίας στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Πρόκειται για το Βαγγέλη Γκούρμα, ενεργό και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Κέρκυρας. Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος της εργασίας, αυτοδημιούργητος που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εστίασης. Έχει θετική σκέψη, είναι έτοιμος να στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η Κέρκυρα για να γίνει πιο όμορφη, περισσότερο ανθρώπινη αλλά και ελκυστική.

«Συμμετέχω στην παράταξη της Δημάρχου με όλη μου την ψυχή. Ζω σε αυτό τον τόπο και θέλω να τον βλέπω να προοδεύει. Η Μερόπη έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να κάνει πράξη το σχέδιο και το πρόγραμμα για την Κέρκυρα του 2028. Το απέδειξε στην πράξη αυτή την τετραετία. Έδωσε λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών, θυμόμαστε όλοι σε ποια κατάσταση ήταν η Κέρκυρα πριν από 4 χρόνια.

Στη ζωή μου έχω μάθει να μην λέω πολλά λόγια αλλά να δουλεύω και να προσφέρω. Αυτή είναι η δική μου υπόσχεση, και όταν δίνω μια υπόσχεση την κρατάω» τονίζει ο Βαγγέλης Γκούρμα που συναντήθηκε με τη Δήμαρχο κ.Υδραίου και θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Μερόπη Υδραίου, σε δήλωση της, αναφέρει:‘’ Η Κέρκυρα του 2028 ανοίγει την αγκαλιά της σε όλους. Κάθε ικανός, δραστήριος και δημιουργικός πολίτης που συστρατεύεται μαζί μας, είναι ξεχωριστός. Προχωράμε μπροστά, κοιτάμε μόνο μπροστά. Το παρελθόν δεν μπορεί να ορίσει το μέλλον.’’

ΦΩΤΟ@ΚΕΡΚΥΡΑΪΩΝ ΔΗΜΟΣ