Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου ο Κώστας Σάκης

Κώστας Σάκης
12 Ιουλίου 2023 / 14:22

Κώστας Σάκης: «Η επιλογή για το μέλλον είναι η Μερόπη Υδραίου»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ - ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ). Μια νέα υποψηφιότητα που σηματοδοτεί την ενότητα, τη συνεννόηση αλλά και την συστράτευση όλων των ικανών και δημιουργικών δυνάμεων με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου, είναι η υποψηφιότητα του Κώστα Σάκη.

Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας, ένας άνθρωπος της κοινωνικής προσφοράς.

Ο Κώστας Σάκης  δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κέρκυρα στο χώρο της εστίασης  (Ταβέρνα Πέργολα), με ξεχωριστή επιτυχία επί σειρά ετών.

Παράλληλα το ενδιαφέρον του για τα κοινά και για τον τόπο του εκφράστηκε και συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από την συμμετοχή του σε συλλόγους αλλά και μέσα από μια σεμνή και αθόρυβη κοινωνική προσφορά. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου Εστιατόρων και συναφών Επαγγελμάτων, είναι μέλος του Δ.Σ. του Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας και Επίτροπος στην Παναγιά των Ξένων.

‘’ Η επιλογή για το μέλλον είναι η Μερόπη Υδραίου. Θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη της Δημάρχου που είναι η μοναδική που έχει τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα αλλά και να κινητοποιεί ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Το απέδειξε, καταφέρνοντας να χτίσει από την αρχή ένα νέο Δήμο, να δώσει λύση σε χρόνια προβλήματα.

Όλοι γνωρίζουν ότι η δική μου φιλοδοξία είναι να προσφέρω με ανιδιοτέλεια, να συμβάλλω και εγώ στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου.’’, αναφέρει ο Κώστας Σάκης.

Η Μερόπη Υδραίου αναφέρει:

‘’Ο Κώστας Σάκης είναι μία ακόμα ισχυρή υποψηφιότητα, ένας άνθρωπος που συμμετέχει στην κοινή μας προσπάθεια, ένας άνθρωπος αγαπητός, που πάντα προσφέρει.

Χαίρει εκτίμησης, έχει θετική σκέψη. Η Κέρκυρα χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ: σε αυτή τη νέα προσπάθεια δεν ζητάμε κομματικές ταυτότητες και διαπιστευτήρια. Θέλουμε να ενώσουμε όλους όσους πιστεύουν στην Κέρκυρα του 2028, την Κέρκυρα της καρδιάς και των ονείρων μας. ‘’