Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρία αυτόφωρα σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο και διατάραξη και ωράριο μουσικής

Ωράριο μουσικής
29 Ιουνίου 2023 / 15:18
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Στον Κάβο, στην πόλη της Κέρκυρας και στον Λαγανά Ζακύνθου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν, από βραδινές ώρες χθες (28.06.2023) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29.06.2023), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας και Ζακύνθου, τρία άτομα κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29.06.2023), 2 Έλληνες (γυναίκα και άνδρας), στον Κάβο και στην πόλη της Κέρκυρας,  διότι λειτουργούσαν ως υπεύθυνοι, αντίστοιχα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία  κατά περίπτωση .

Επιπλέον, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (28.06.2023), ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.